ΟΡΓΑΝΑ
ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  • Top Sellers

ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ STUDENT ΜΕ ΝΤΟΥΓΙΕΣ

 110,00
Μαθητικός Ταμπουράς  για τα μουσικά σχολεία. Εχει το κατάλληλο μήκος μπράτσου και την σωστή κλίμακα για την διδασκαλία της παραδοσιακής μουσικής . Σκάφος με ντούγιες, καπάκι από έλατο. Με θήκη μεταφοράς  πάνινη.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ Smiger GAH 20 BLS

 102,00
Ένα μοντέλο της Smiger σε πολύ προσιτή τιμή κατάλληλο για ερασιτέχνες μουσικούς που ζητάν μία ακουστική κιθάρα για αρχή ή μία δεύτερη ακουστική κιθάρα για όλες τις περιστάσεις. Εκπληκτικό φινίρισμα, σκάφος εύκολο και ξεκούραστο χωρίς να μειώνει την ένταση του ήχου!

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ Smiger GAH 30 RDS

 102,00
Ένα μοντέλο της Smiger σε πολύ προσιτή τιμή κατάλληλο για ερασιτέχνες μουσικούς που ζητάν μία ακουστική κιθάρα για αρχή ή μία δεύτερη ακουστική κιθάρα για όλες τις περιστάσεις. Εκπληκτικό φινίρισμα, σκάφος εύκολο και ξεκούραστο χωρίς να μειώνει την ένταση του ήχου!

KARAOKE BOOMTONE DJ MOBILE 12 UHF ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 500 WATT

 270,00
Φορητό Αυτόνομο Σύστημα με Τελικό Ενισχυτή 500W και Ηχείο 12" και RMS 250 watt. Περιλαμβάνει 2x ασύρματα UHF μικρόφωνα χειρός και IR τηλεχειριστήριο Μπαταρία με αυτονομία 6-8 ώρες .Ενσωματωμένος Φορτιστής Δυνατότητα τροφοδοσίας μέσω εξωτερικής μπαταρίας 12V DC ( πχ από αυτοκίνητο) Διαθέτει Echo & Delay Effects,Δέκτης Bluetooth,SD CARD reader, USB, Ραδιοφωνικό Δέκτη Είσοδος Ηλεκτρικής ή Ηλεκτροακουστικής Κιθάρας

VGS D-1 ΝΤ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ

 99,00
VGS D-1 ΝΤ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ Σχήμα σκάφους Dreadnought ,Καπάκι από έλατο (spruce) Πλάτη και πλαϊνά από Catalpa Ταστιέρα και γέφυρα από Rosewood Επιχρωμιωμένα κλειδιά Diecast Bi-Flex truss-rod δύο δρόμων Γυαλιστερό φινίρισμα πλάτη και πλαϊνά από ανοιχτό καφέ Catalpa. Όλες οι κιθάρες που διατίθενται από το κατάστημα μας ελέγχονται και ρυθμίζονται πριν αποσταλούν. Εάν δεν επιθυμείτε αυτόν τον Δωρεάν έλεγχο, ζητήστε μας να σας αποσταλεί η παραγγελία σας όπως παραλαμβάνεται από το εργοστάσιο κατασκευής.

ASHTON D20-NΤΜ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ Dreadnought

 125,00
ASHTON D20-NΤΜ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ Dreadnought καπάκι από έλατο The acoustic guitar will be your constant companion as it is extremely portable and great for gigging or songwriting. The D20 sets the benchmark for combining affordability and playability! Όλες οι κιθάρες που διατίθενται από το κατάστημα μας ελέγχονται και ρυθμίζονται πριν αποσταλούν. Εάν δεν επιθυμείτε αυτόν τον Δωρεάν έλεγχο, ζητήστε μας να σας αποσταλεί η παραγγελία σας όπως παραλαμβάνεται από το εργοστάσιο κατασκευής.

Ibanez pf15-BK Ακουστική κιθάρα Μαύρη

 159,00
Ibanez pf15-BK Ακουστική κιθάρα ,Μαύρη γυαλιστερή. Η PF σειρά της Ibanez , είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις για τους αρχάριους κιθαρίστες ,συνδυάζοντας κατάλληλα ξύλα με άνετα μπράτσα για σωστή τοποθέτηση του καρπού , με ζεστό και γεμάτο ήχο. Κύρια Χαρακτηριστικά Σώμα:Spruce top / Mahogany back&sides Μπράτσο:Mahogany Ταστιέρα:Rosewood Γέφυρα:Rosewood Κλειδιά:Chrome Die-cast Tuner Διαστάσεις Σώματος:Μήκος:50,80cm, Πλάτος:38,10cm, Βάθος:12,70cm Όλες οι κιθάρες που διατίθενται από το κατάστημα μας ελέγχονται και ρυθμίζονται πριν αποσταλούν. Εάν δεν επιθυμείτε αυτόν τον Δωρεάν έλεγχο, ζητήστε μας να σας αποσταλεί η παραγγελία σας όπως παραλαμβάνεται από το εργοστάσιο κατασκευής.

Ibanez pf15-NT Ακουστική κιθάρα ,Φυσικό χρώμα γυαλιστερή.

 165,00
Ibanez pf15-NT Ακουστική κιθάρα ,Φυσικό χρώμα γυαλιστερή. Η PF σειρά της Ibanez , είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις για τους αρχάριους κιθαρίστες ,συνδυάζοντας κατάλληλα ξύλα με άνετα μπράτσα για σωστή τοποθέτηση του καρπού , με ζεστό και γεμάτο ήχο. Κύρια Χαρακτηριστικά Σώμα:Spruce top / Mahogany back&sides Μπράτσο:Mahogany Ταστιέρα:Rosewood Γέφυρα:Rosewood Κλειδιά:Chrome Die-cast Tuner Διαστάσεις Σώματος:Μήκος:50,80cm, Πλάτος:38,10cm, Βάθος:12,70cm Όλες οι κιθάρες που διατίθενται από το κατάστημα μας ελέγχονται και ρυθμίζονται πριν αποσταλούν. Εάν δεν επιθυμείτε αυτόν τον Δωρεάν έλεγχο, ζητήστε μας να σας αποσταλεί η παραγγελία σας όπως παραλαμβάνεται από το εργοστάσιο κατασκευής.